Retsmedicinsk Institut, Københavns Universitet
Frederik V's Vej 11, 2100 København Ø
To introduktionsstillinger i retsmedicin, Retsmedicinsk Institut, Københavns Universitet
Ved Retspatologisk Afdeling, Retsmedicinsk Institut i København, er to introduktionsstillinger i specialet retsmedicin ledig til besættelse 1. juni 2016 eller efter aftale. Introduktionsstillingerne er tidsbegrænset til et år.
Om stillingerne
Introduktionsuddannelsen omfatter de basale kompetencer inden for retspatologi, klinisk retsmedicin og patologisk anatomi. Der er gode muligheder for videreuddannelse og forskning.
Uddannelsesprogrammet knyttet til stillingen kan ses på www.laegeuddannelsen.dk (Søg på: De enkelte specialer: Retsmedicin)
De retslægelige obduktioner og den kliniske retsmedicin gennemføres i samarbejde med instituttets to øvrige afdelinger. Retskemisk Afdeling, som er ansvarlig for medicin- og giftanalyser. Retsgenetisk Afdeling, som er ansvarlig for de retsgenetiske undersøgelser, herunder dna-profilanalyser.
Afdelingen har CT- og MR-scanner. Før obduktion foretages CT- og MR scanning. En del obduktioner gennemføres efter findestedsundersøgelse, som foretages af retsmedicinere i samarbejde med politiet og Nationalt Kriminalteknisk Center.
Klinisk retsmedicin omfatter undersøgelser i volds- og voldtægtssager (voksne og børn) samt undersøgelser af torturofre og gennemførelse af aldersvurdering.
Det daglige arbejde indbefatter kontakt til pårørende og samarbejde med en lang række offentlige institutioner og sundhedspersonale, især indenfor Embedslægevæsenet samt gynækologiske og pædiatriske afdelinger.
I afdelingen er der endvidere en række projekter inden for retsmedicinsk og sundhedsvidenskabelig forskning. Der lægges vægt på interesse for at indgå i forskningsprojekter.
Om afdelingen
Retspatologisk afdeling har ca. 40 medarbejdere: Læger, forskere, bioanalytikere, retsmedicinske teknikere, lægesekretærer og akademiske medarbejdere.
Afdelingen er akkrediteret i henhold til den internationale standard ISO 17020, og der lægges afgørende vægt på kvalitet i afdelingens opgaveløsning.
Afdelingen arbejder med at effektivisere og digitalisere arbejdsgange og metoder. Det er en tværgående og fælles opgave, hvori alle medarbejdere må være indstillet på at indgå på en konstruktiv og engageret måde.
Retsmedicinsk Institut har et godt tværfagligt og fagligt arbejdsmiljø med gode arbejdsrammer.
Læs mere om instituttet og afdelingen på www.retsmedicin.ku.dk
Kvalifikationer
Der kræves tilladelse til selvstændigt virke som læge.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC/YL. Derudover ydes et ligsynstillæg som i øjeblikket udgør kr. 30.100 årligt (31. marts 2012-niveau). Hertil kommer et funktionstillæg på kr. 55.000 årligt (31. marts 2012-niveau). Det er muligt at aftale kvalifikationstillæg inden for rammerne af det nye lønsystem.
Alle læger indgår i afdelingens vagtordning. Der må påregnes i gennemsnit 3 – 4 tilkaldevagter pr. måned, som er udover den gennemsnitlige arbejdstid på 37 timer/uge. Den kliniske retsmedicin udføres af vagthavende læge og foregår dels på instituttet og dels på Center for Seksuelle Overgreb – for børn, unge og voksne, Rigshospitalet, men kan også finde sted andre steder i Østdanmark, indbefattet Bornholm. En del transport i vagten må derfor påregnes enten i egen bil eller med taxa/fly.
Vagterne honoreres særskilt. Der vil være mulighed for at vælge afspadsering som led i honoreringen.
Ansøgere, der indbydes til samtale, vil blive bedt om at medbringe en nyudstedt straffeattest, som kan rekvireres digitalt på www.borger.dk eller afhentes i din lokale borgerservice. I forbindelse med samtalen vil ansøgere blive bedt om samtykke til, at instituttet indhenter en børneattest forud for ansættelse.
Nærmere oplysninger om stillingen vil kunne fås ved henvendelse til statsobducent, professor Hans Petter Hougen, telefon 35 32 61 65, hans.petter.hougen@sund.ku.dk eller fg. afdelingsleder professor Niels Lynnerup, telefon 35 32 72 39, nly@sund.ku.dk
Send din ansøgning bilagt CV, eksamensbeviser og oplysninger om tidligere beskæftigelse elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Ansøgning skal være os i hænde senest den 27. april 2016
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.
Fakta
- Arbejdssted
Københavns Universitet -
Kontaktperson
Hans Petter Hougen - Adresse
Frederik V's Vej 11, 2100 København Ø - Stillingstype
Introduktionsstilling - Speciale
Retsmedicin - Ansættelsesform
Uddannelsesstilling – tidsbegrænset ansættelse - Ugentlig arbejdstid
Fuld tid - Ansættelsens start
01-06-2016 - Quick-nr.
265862 - Indrykningsdato
19-04-2016 -
Ansøgningsfrist
27-04-2016 (udløbet)
-
Jobbet er udløbet...
- Føj til favoritter
- Læs om regionen
Fakta
- Arbejdssted
Københavns Universitet - Adresse
Frederik V's Vej 11, 2100 København Ø -
Kontaktperson
Hans Petter Hougen - Stillingstype
Introduktionsstilling - Speciale
Retsmedicin - Ansættelsesform
Uddannelsesstilling – tidsbegrænset ansættelse - Ugentlig arbejdstid
Fuld tid - Ansættelsens start
01-06-2016 - Quick-nr.
265862 - Indrykningsdato
19-04-2016 -
Ansøgningsfrist
27-04-2016 (udløbet)