Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 6, 4000 Roskilde

Weekendvagt hver 6. uge - Sygeplejerske til Urologisk afdeling

Urologisk sengeafdeling søger sygeplejerske – og du får kun weekendvagt hver 6. uge.

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling. Vi arbejder ud fra vagtplaner i 12-ugers rul, og vi arbejder kun hver 6. weekend.

Måske din kommende arbejdsplads?

Vi ønsker os en sygeplejerske, som vil arbejde i vores sengeafsnit. Vi ønsker, at vores afdeling skal kendes på, at vi yder en professionel sygepleje af høj faglig kvalitet i en atmosfære, som er præget af tillid, respekt, samarbejde og arbejdsglæde. Dette skal gerne afspejles i vores daglige arbejde med patienter, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere. Vi har et rigtig godt samarbejde mellem afdelingens faste læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og sekretærer. Og vi har et godt socialt samvær med hinanden - også i fritiden hvis man har lyst.

Vi prioriterer synlig og nærværende ledelse i forhold til personalet, det kan både være ved fysisk tilstedeværelse, men også telefonisk og pr. mail. Vi har meget fokus på kvalitet i sygeplejen og opgaveløsning, på læring og kompetenceudvikling samt et godt arbejdsmiljø – alt sammen til gavn for både personale og patienter.

Da vores hverdag er præget af et højt aktivitetsniveau og mange forskelligartede påvirkninger udefra, er det vigtigt for os, at personalet er medinddraget i løsning af forskellige problemstillinger. Vi tror på, at mange problemer bedst løses, når man har flere perspektiver med i overvejelserne, og at det derved også bliver lettere at forholde sig til de beslutninger, der bliver taget.

Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske med dansk autorisation. Måske er du nyuddannet, eller måske har du flere års erfaring. Du kan lide at have medindflydelse på dine opgaver og at arbejde med kvalitet i det daglige arbejde. Du kan forvente at blive medinddraget i overvejelser omkring både personlig og faglig udvikling, du har mulighed for at påvirke beslutninger i hverdagen, og du får mulighed for at arbejde indenfor eventuelle kompetence- eller interesseområder. Vi tror på, at alle har noget at byde ind med, og du er derfor velkommen, hvad enten du er nyuddannet eller har mange års erfaring.

Du værner om det gode arbejdsmiljø, og deler gerne ud af dine erfaringer – ligesom du gerne lytter, når dine kolleger deler deres. Det skaber den respekt og tryghed, som vi gerne vil have på vores afdeling, hvor vi værner om vores fællesskab og prioriterer tid til hinanden.

Hvem er vi?

Urologisk sengeafdeling er et kirurgisk afsnit, hvor vi behandler patienter i alderen 18-99+ med sygdomme primært i blære, nyrer, prostata og urinveje. I sengeafsnittene modtager vi både planlagte og akutte patienter, og vores patientforløb spænder fra de korte, ukomplicerede til de længere indlæggelser med komplekse problemstillinger, herunder vores palliative forløb. Vi er den eneste urologiske afdeling i Region Sjælland, og vi har 2 sengeafsnit i Roskilde - D11 og D13, med plads til 19 patienter på hvert afsnit. Herudover har vi afdelingens store urologiske ambulatorium som nærmeste nabo, og et søsterafsnit med dagsfunktion i Næstved.

Du kan se frem til kolleger med forskellig alder, køn og baggrund. Vi har en afdelingsledelse, der vægter alle faggrupper i afdelingen. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og vi har et læringsmiljø, hvor alle gerne vil lære fra sig, og hvor det er tilladt at sige fra og bede om hjælp.

Du møder både SSA-elever og sygeplejestuderende hos os, og vi har 2 faste sygeplejersker, der varetager planlægning og koordinering af uddannelsesforløbene, men alle kolleger fungerer som vejledere. Vi planlægger dog, at du i dit introduktionsforløb ikke fungerer som vejleder, således at du når at falde til i afdelingen, før du skal deltage i opgaver med elever og studerende.

Hvorfor er Urologisk Afdeling en fantastisk arbejdsplads? Det er vi fordi….

Liv har arbejdet som sygeplejerske i afdelingen siden 2014: ”Hvorfor kan jeg særligt godt lide at være på urologisk afdeling: Diversitet! Ikke to dage er ens, og det er aldrig kedeligt hos os. Ind imellem kan jeg faktisk føle at jeg går glip af en masse, når jeg ikke har været på arbejde. Jeg kan virkelig godt lide at man lærer noget nyt hver dag – det er ikke løgn, når jeg siger at jeg er ret vild med mit arbejde. ”

Isabella, nyansat sygeplejerske: ”Jeg kom fra en afdeling jeg var glad for at være på, dog med vagt hver 2. weekend. Jeg er lige startet efter barsel, og med 2 små børn følte vi ikke at have fri i weekenderne sammen. Da jeg så opslaget fra jer, faldt jeg for det. Arbejde hver 6. weekend er luksus”.

Hvad kan vi tilbyde:
Du vil blive ansat fra 1. august 2024 eller efter aftale. Timetal efter ønske, dog gerne minimum 32 timer ugentligt. Vi arbejder typisk i to-holdsskift, fx dag/aften eller dag/nat, men er også åbne for andre muligheder. Og så er vi virkelig glade for at kunne tilbyde, at man kun skal arbejde hver 6. weekend.

Du vil få et introduktionsprogram, hvor vi tager afsæt i dit udgangspunkt. I denne periode følges du tæt af erfarne kolleger, indtil du føler dig ”flyvefærdig”. Typisk er man i introduktion i 8 uger.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Sidste frist for ansøgning er den 15. juli 2024 kl. 14.

Hvis du ønsker at vide mere eller har uddybende spørgsmål, er du meget velkommen til at rette henvendelse til én af vores afdelingsledere
- Oversygeplejerske Emilie Holm, tlf. 56 51 35 17, email: emho@regionsjaelland.dk
- Oversygeplejerske Lars Rygaard, tlf. 21 65 23 21, email: lary@regionsjaelland.dk

Du må også meget gerne komme forbi og se afdelingen eller få en snak.

Se også mere om os på Instagram #urologisk_afdeling og Linkedin -> Urologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Lars Rygaard
    lary@regionsjaelland.dk
    21 65 23 21
  • Adresse
    Sygehusvej 6, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2024
  • Regionens jobnr.
    035489
  • Quick-nr.
    464642
  • Indrykningsdato
    21-06-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-07-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 6, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Lars Rygaard
    lary@regionsjaelland.dk
    21 65 23 21
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2024
  • Regionens jobnr.
    035489
  • Quick-nr.
    464642
  • Indrykningsdato
    21-06-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-07-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Weekendvagt hver 6. uge - Sygeplejerske til Urologisk afdeling"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.