Region Midtjylland

BUA Klinik for Unge TUP 1 AUH

Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N

Team for Ungdomspsykiatri ved BUA Skejby/Gødstrup søger 2 nye speciallæger, med mulighed for ansættelse som overlæge ved interesse.

  • I den ambulante ungdomspsykiatri vil du blive en del af et godt arbejdsmiljø, et spændende fagligt miljø og et tæt tværfagligt samarbejde.

Vi søger 2 speciallæger i Børne -Ungdomspsykiatri, der sammen med de øvrige speciallæger i afsnittet vil være med til at varetage og udvikle det ambulante udrednings- og behandlingstilbud på ungeområdet, Team 1 for Ungdomspsykiatri (TUP1) pr. 01.11.24. Afhængigt af kompetencer kan det være enten 2 afdelingslægestillinger eller 1 afdelingslæge- og 1 overlægestilling. 

Ansættelsessted:

TUP1 dækker 2 matrikler (Skejby og Gødstrup) under 1 afsnitsledelse. Fremmødet er fortrinsvis i Skejby men speciallægerne i TUP 1 dækker sammen 1 dags fysisk fremmøde i Gødstrup pr. uge, hvilket aftales internt i speciallægegruppen. TUP1 har ca. 50 medarbejdere i alt på de 2 matrikler.

Arbejdsopgaver:

TUP1 varetager udredning og behandling af unge i alderen 14-18 år (21 år) med ungdomspsykiatriske lidelser. De unge er udviklingsmæssigt i en brydningsperiode, hvor balancen i samarbejdet med den unge og forældrene er vigtig. Lovgivningsmæssigt er der også flere aspekter i spil. Målgruppen er unge med bl.a. neuropsykiatriske-, affektive-, psykotiske-, svære angstlidelser eller OCD. Der udredes og behandles unge på alle specialiseringsniveauer.

Der er et tæt samarbejde med det andet ungdomspsykiatriske team, TUP 2 og speciallægegruppen dækker opgaver på tværs og i et tæt samarbejde. Endvidere arbejdes der vedvarende med harmonisering og udvikling af det tilbud der leveres i de to TUP, både på patientplan og for medarbejderne. I den samlede Børne- Ungdomspsykiatri er der løbende fælles udviklingsprojekter, som medarbejdere på tværs af BUA kan melde ind på.

Aktuelt pågår der et stort patientplanlægningsarbejde i hele BUA med fokus på overholdelse af UBR og hvordan patientforløb organiseres og sammensættes bedst. TUP1 har et stort udrednings flow, og der er samtidig flere behandlingstilbud herunder OPUS for unge med skizofreni samt terapi for angst, depression og OCD til de ptt. der tilhører målgruppen. Vi arbejder med synlige og tydelige rammer for arbejdet.

Som speciallæge varetager man psykofarmakologisk behandling og man kan indgå i det terapeutiske tilbud. Speciallægen indgår i forskellige typer konferenceafholdelse både i forbindelse med udredning og behandling og deltager endvidere i udrednings-, behandlings- og vejledningsopgaver. Som speciallæge inddrages man naturligt i ambulatoriets udvikling og organisering. Ligeledes har man et tæt samarbejde med klinikkens øvrige speciallæger for at sikre den faglige standard, udvikling og arbejdsgange. Speciallægegruppen er velfungerende på tværs af de to TUP. Der er et tæt samarbejde og man udnytter hinandens kompetencer og forskelligheder aktivt, bl.a. til hyppig sparring.

Det tværfaglige samarbejde sikres primært ved tværfaglige konferencer. Speciallægen samarbejder bredt med de øvrige faggrupper (psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere, læger i uddannelsesstilling og sekretærer) om patientforløbene og har en vigtig funktion i forhold til at give sparring og sikre opkvalificering. Speciallægen fungerer ofte som "konsulent" i de patientforløb, hvor der er behov for speciallægevurdering, og har et afgrænset antal egne forløb.

Afsnittet deltager løbende i forskningsprojekter, så hvis man har interesse i forskning, kan der være opgaver tilknyttet dette efter aftale.

Som overlæge vil du desuden være forpligtet til at have særligt fokus på ressourceforbrug/drift og at tage et større ansvar ind i de deraf nødvendige prioriteringer. Endvidere indgår overlægen naturligt i/håndterer særligt komplekse opgaver både klinisk og organisatorisk. Derudover vil overlægen få en særlig rolle i det vedvarende arbejde med faglig ensartethed og udvikling af vores tilbud på tværs af TUP1 og TUP2.

Vagtarbejde:

Speciallæger i BUA indgår i bagvagtsfunktion i døgnvagter med tilkaldevagt uden for almindelig arbejdstid. Afdelingslæger har fremmøde i dagtid i weekenden kl. 8-14. Man har 1-2 døgnvagter pr. måned.

Vagtarbejdet indebærer opkald fra forvagt og eksterne samarbejdspartnere og evt. tilkald i situationer med mange akutte opgaver eller vanskelige opgaver for forvagten. Varetagelse af bagvagten forudsætter, at du er fortrolig med akut medicinering samt brug af psykiatrilov når dette er nødvendigt”. Som ny speciallæge kan der ved behov planlægges med en overlæge i bag-bagvagt det første halve år. Speciallægerne løfter i fællesskab alle opgavetyper og har herudover mulighed for at fordybe sig i et særligt fagligt interesseområde efter aftale med ledelsen og den samlede speciallægegruppe i TUP1 og TUP2.

I TUP tilbydes du:

· En spændende og udfordrende stilling blandt dygtige kolleger

· Et godt arbejdsmiljø i speciallægegruppen og i TUP generelt

· Ugentlig faglig sparring for speciallæger for TUP1 og 2

· Fagligt kompetente, engagerede medarbejdere og høj grad af videndeling

· Mulighed for deltagelse i faglige kurser/aktiviteter og evt. terapeutisk uddannelse

· Tæt kontakt til og samarbejde med en synlig og tydelig afsnitsledelse med vedvarende fokus på balancen mellem arbejdsopgaver og arbejdstid.

· Grundig introduktion og sparring til alle nye kolleger, men særligt for dig der evt. er nyuddannet speciallæge

· Mulighed for sparring på ledelsesaspektet i speciallægerollen, v. funktionsleder

Dine kompetencer:

· Speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri.

· Godt overblik og gode samarbejdsevner

· Lyst til at arbejde i et stort ambulatorium med opgaver på kryds og tværs og et stort patientflow.

· Faglig interesse for målgruppen og den hospitalsbaserede, ambulante, psykiatriske indsats.

· Interesse for faglig udvikling og organisationsforståelse

Vi håber, du er blevet nysgerrig på stillingen og opfordrer til at søge yderligere oplysninger om stillingen hos oversygeplejerske Iben Laursen mobil: 30523264, eller på mail: iben.laursen@psykiatrien.rm.dk eller hos afdelingslæge Maria Sander Jensen, tlf. 20289328, eller på mail: masaje@rm.dk

Du bedes angive, hvilken stilling du søger.

Ansøgningsfrist: 11.09.24

Ansættelsessamtaler afholdes: 18.09.24

Løn- og ansættelsesvilkår I henhold til overenskomsten indgået mellem Danske Regioner i Danmark og Foreningen af Yngre læger. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende autorisation.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA)

BUA er en afdeling under Psykiatrien i Region Midtjylland. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.

BUA består af 8 kliniske afsnit fordelt i Skejby, Viborg og Gødstrup samt en forskningsenhed og et lægesekretærafsnit i Skejby. Den overvejende del af behandlingen sker ambulant. BUA dækker fire hovedområder: Småbørn, Skolebørn, Unge samt Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere.

Afdelingen modtog i 2023 5.032 eksterne henvisninger og havde kontakt med omkring 10.000 unikke cpr.nr. Afdelingen havde i 2023 et nettobudget på 324 mio. kr. og pr. 1/1-2024 501 årsværk fordelt på 553 medarbejdere.

I Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling vægter vi medarbejdernes sikkerhed højt. Alle medarbejdere kommer på kursus i deeskalering og forventes at kunne anvende deeskalerende metoder i påkrævede situationer. Afhængigt af ansættelsessted, skal alle medarbejdere herefter kunne varetage opgaven som alarmløber på et alarmhold.

 

I Psykiatrien i Region Midtjylland prioriterer vi, at vores medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer. Derfor har vi skræddersyet vores eget uddannelsesunivers – Psykiatriakademiet. Her kan du blive inspireret til det næste skridt i din karriere.

Læs mere om vores mange muligheder på Psykiatriakademiets hjemmeside :  Klik her for at se hjemmesiden


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aarhus Universitetshospital, Psykiatrien
  • Kontaktperson
    Iben Laursen
    Iben.Laursen@psykiatrien.rm.dk
    +4530523264
  • Adresse
    Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2024
  • Regionens jobnr.
    57293
  • Quick-nr.
    465483
  • Indrykningsdato
    16-07-2024
  • Ansøgningsfrist
    11-09-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aarhus Universitetshospital, Psykiatrien
  • Adresse
    Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N
  • Kontaktperson
    Iben Laursen
    Iben.Laursen@psykiatrien.rm.dk
    +4530523264
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2024
  • Regionens jobnr.
    57293
  • Quick-nr.
    465483
  • Indrykningsdato
    16-07-2024
  • Ansøgningsfrist
    11-09-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Team for Ungdomspsykiatri ved BUA Skejby/Gødstrup søger 2 nye speciallæger, med mulighed for ansættelse som overlæge ved interesse."

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.