Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 13, 4200 Slagelse

Sygeplejerske til fast stilling på Lungemedicinsk sengeafsnit, Slagelse

Sjældent udbudt sygeplejerske stilling klar til dig.

Vi søger en sygeplejerske nyuddannet eller erfaren i en fast stilling.

Lidt om dig                                                                                                                       

Er du ansvarsbevidst, nysgerrig, har lyst til at arbejde med komplekse og udfordrende patientforløb og vægter det gode kollegaskab, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Sygeplejerske Kaja, som startede her efter endt uddannelse sommeren 2023:

”Jeg er nyuddannet sygeplejerske og har altid været helt sikker på at lungemedicinsk sengeafdelingen i hvert fald ikke ville være noget for mig. Indtil jeg kom her i min 6 semester praktik, her fandt jeg ud af hvor meget det her speciale kan. På afdelingen er her et skønt arbejdsmiljø med mulighed for oplæring og udvikling af sine kompetencer. Jeg er blevet taget igennem et skræddersyet introduktions program, hvor fokus har været på hvor meget jeg har har kunnet og hvad jeg har kunnet rumme.

Lidt om os                                                                                       

Vi er en lungemedicinsk afdeling med faglig og trivselsmæssig udvikling, som søger DIG, som vores nye kollega. Vi er et velfungerende afsnit med plads til 24 patienter og har et tæt samarbejde med lungeambulatoriet. En del af vores patienter indlægges med komplekse lungemedicinske problemstillinger, hvorfor vi på afdelingen kan behandle med NIV, High Flow og C-pap. Vi kan på afdelingen som noget nyt foretage pleuracentese og er så småt startet hjemmeNIV behandling. Flere projekter er i gang for at forbedre patientforløbene fx ved sektorovergangene. Vores patientgruppe spænder fra unge til ældre.

Udover lunge patienter vil du også møde en bred vifte af intern medicinske patienter. Vi arbejder i små teams i afdelingen og er lige nu i gang med et stuegangsprojekt for at sikre og forbedre den tværfaglige stuegang inde hos patienten. Vi har fokus på det gode indlæggelsesforløb og udskrivelsesforløb.

Klinisk udviklingssygeplejerske Mette, som startede sept. 2023:

"Som tidligere intensiv- og akutsygeplejerske gennem mange år, giver det så god mening at være blevet ansat på Lungemedicinsk afsnit. her er patienterne ofte akut respiratorisk udfordret samt har sygdomme i flere organ systemer. Her er masser af faglige udfordringer, ledelsesmæssig opbakning, samt et inkluderende arbejdsmiljø"

Vi er en afdeling, som har mange studerende og elever, og vi er kendt for at have et godt studiemiljø.

Nyere uddannet sygeplejerske Louise, som startede februar 2024:

”I mine sidste 2 praktikker har jeg haft glæden af lungemedicinsk sengeafsnit i Slagelse. Arbejdsmiljøet er her noget ganske særligt og man bliver en del af et helt fantastisk samarbejde. Man bliver mødt af fagligt kompetente medarbejdere, som står klar til at hjælpe. Afdelingen sætter rammerne for at jeg kan udvikle mig fagligt og samtidig blive en del af et fantastisk arbejdsmiljø og derfor valgte jeg at blive ansat på afdelingen da jeg blev færdiguddannet sygeplejerske."

Kompetenceudvikling                                                                                       

Der er rig mulighed for udvikling indenfor det sygeplejefaglige felt, så hvis du skulle føle dig usikker på nogen områder, så vil der være god mulighed for hjælp af gode kolleger.

For at du kan dygtiggøre dig og blive en endnu bedre sygeplejerske har vi løbende:         
-  Årlige Skills Stations med 5 forskellige stationer (hele NSR)       
-  Skills i afdelingen for nyansatte       
- Månedlig torsdagsundervisning, hvor personalegruppen skal byde ind med relevante emner
-  Faglige arrangementer                                                                                             
Der er rig mulighed for at fordybe sig i de emner, som man brænder for og måske gerne vil være nøgleperson for.   

Lidt om vagterne                                                                                                

Vi vil gøre vores for at tilpasse vagtplanen til dig og dine ønsker, sådan at du fremadrettet får et godt arbejdsliv til glæde for både dig og din familie. Det er vigtigt at arbejds- og familieliv er i balance og det har vi en stor forståelse for. Vil du arbejde hver anden eller tredje weekend, arbejde dag/aften eller dag/nat eller er du mest til fast aften eller nat. Ja, mulighederne er mange.

SSA Karin, som har arbejdet på lungemedicinsk afdeling i 15 år: 

”Store muligheder for at kompetenceudvikle sig i afdelingen. Vi er en afdeling, hvor der er plads til hygge, sjov og sociale aktiviteter. Vi har stort fokus på trivsel, hvor der løbende afholdes time-out møder i grupperne. Vi har et godt samarbejde på tværs af de forskellige faggrupper. Vi har mange elever og studerende, hvilket er en af de ting, som vi vægter højt i afdelingen. Vores vagtplanlægger vægter højt, at der er samspil mellem arbejde og familielivet, hvilket jeg er rigtig glad for”.

Du får                                                                                                                     
En flok skønne erfarne og nyuddannede kollegaer, som brænder for det lungemedicinske speciale. Vi løfter i fællesskab en stor opgave i en travl hverdag med et godt humør og god energi. Vi har et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab - et stort sammenhold og fællesskab, hvor vi drager omsorg for hinanden.

Du vil blive tilknyttet vores onboarding sygeplejerske på afdelingen, som sammen med udviklingssygeplejersken vil sikre, at du kommer godt igennem introduktionen, hvor undervisning, læring, guidning og sparring er i fokus. 

I den første tid i afdelingen følger du et fastlagt introduktionsprogram og derefter planlægges din videre introduktion i afsnittet, alt afhængig af dine behov i forhold til, hvor langt du er nået i forløbet. Det er meget individuelt og det vil der altid være plads til.

En vagtplan der er tilpasset bedst muligt til dig

Der vil løbende i det første år blive planlagt mentor samtaler samt opfølgning fra den ledelsesmæssige side, netop for at vi sikrer, at du føler dig taget godt imod hos os.

Om du er erfaren eller nyuddannet, så står vi klar til at byde dig velkommen hos os og vi glæder os til at lære dig at kende.

Ring, skriv eller kig forbi hvis du ønsker at vide mere. Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg.

Du kan kontakte oversygeplejerske Silja Sofie Fadel på tlf. 41 55 85 33 eller på mail: ssra@regionsjaelland.dk     

Samtaler afholdes d. 27/9-24                                                                
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Om Medicin 1                                                                                  
Medicin 1 består af følgende specialer:                                       
  Afsnit for lungesygdomme                                                                           
-  Mave/tarm medicinske sygdomme                                               
-  Ambulatorium for lunge – gigt – og bindevævssygdomme

Vi er en travl medicinsk afdeling, som i tæt samarbejde med Akutafdelingen har en stort indtag af akutte patienter fra sygehusets optageområde samt en stor ambulant funktion indenfor alle specialer. Afdelingen lægger stor vægt på høj faglig ekspertise, initiativ, ordentlighed, proaktivitet, loyalitet og vilje til at samarbejde

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Silja Fadel
    ssra@regionsjaelland.dk
    41558533
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2024
  • Regionens jobnr.
    036712
  • Quick-nr.
    466473
  • Indrykningsdato
    26-08-2024
  • Ansøgningsfrist
    26-09-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Silja Fadel
    ssra@regionsjaelland.dk
    41558533
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2024
  • Regionens jobnr.
    036712
  • Quick-nr.
    466473
  • Indrykningsdato
    26-08-2024
  • Ansøgningsfrist
    26-09-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Sygeplejerske til fast stilling på Lungemedicinsk sengeafsnit, Slagelse"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.