Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Sydvestvej 104, 2 sal, 2600 Glostrup

Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B295 søger afdelingslæge

Vi søger en speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri til vores spændende patientgruppe med opgaver indenfor både hovedfunktion og en række specialfunktioner. 


Om B295 Ambulatorium for unge
B295 udreder og behandler unge i alderen 14-17 år på hovedfunktion. Afsnittet har regions- og højt specialiseret funktion for komplekse neuropsykiatriske tilstande indenfor ADHD, autismespektrumforstyrrelse og Tourettes syndrom samt psykiatriske tilstande med komplicerende mental retardering. Vi skal i 2024 bl.a. have fokus på regionsfunktionen for funktionelle lidelser, hvor samarbejde med pædiatrien er en vigtig komponent.
Afsnittet har også regions- og højt specialiseret funktion for skizofreni, og arbejder løbende på udvikling af behandlingsindsatsen til denne gruppe, herunder Opus Young. 
Ambulatoriet omfatter en stor tværfaglig behandlergruppe, og de seks erfarne speciallæger har brug for endnu en kollega til de mange varierede lægefaglige opgaver. 
Aktuelt er behandlergruppen fordelt på to teams med fokus på forskellige diagnosegrupper og behandlingstilbud, der udover medicinsk behandling omfatter en række individuelle og gruppeterapeutiske tilbud for psykoterapi og psykoedukation. Vores miljø er præget af engageret faglighed, struktur og fokus på det gode patientforløb. Vi arbejder løbende med forbedringsarbejde og kvalitetsudvikling i den daglige struktur. Vi har et tæt og velfungerende samarbejde med centerets andre ambulante afsnit, døgnafsnittene og primærsektoren. 
Vi søger en speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, der har interesse for de neuropsykiatriske lidelser og hele det affektive spektrum.


Jobbet
For den rette ansøger vil der være mulighed for at tage hensyn til særlige kompetencer og interesseområder i arbejdstilrettelæggelsen. 
Som afdelingslæge vil du både få en betydningsfuld rolle i det tværfaglige udrednings- og behandlingsarbejde af vores patienter. Til de patienter der har behov for fleksibel og intensiv indsats, arbejder vi med FACT-modellen med mulighed for udgående funktion.
I takt med erfaring vil vores kommende afdelingslæge blive inddraget i arbejdet med at vejlede egen og øvrige faggrupper, herunder diagnostiske konferencer. På sigt kan teamledelse komme til at indgå i arbejdsopgaverne.
Afsnittet modtager løbende mange studerende, herunder varetagelse af præ- og postgraduat lægeuddannelse.


Vi tilbyder
Afdelingslægen tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor diagnostik og behandling af patienter samt vejledning og supervision af egen faggruppe og øvrigt personale indgår i de daglige opgaver. Afsnittet lægger vægt på et højt fagligt niveau og et sundt arbejdsmiljø, og har en veletableret struktur for patientarbejde og mødeaktivitet, herunder prioritering af løbende faglig udvikling i afsnittet og for den enkelte medarbejder.
Arbejdstiden tilrettelægges under hensyntagen til arbejdsopgaverne i ambulatoriet, men så vidt muligt tages der individuelle hensyn til særlige ønsker.


Vi forventer
Som afdelingslæge forventes, at du er speciallæge i børne-ungdomspsykiatri, har relevant klinisk erfaring, gode samarbejdsevner og højt engagement. Det vil være en fordel, hvis du har interesse for det psykofarmakologiske område, psykoterapeutisk erfaring og lyst til at varetage psykoedukative opgaver.

 

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat i 2024 efter aftale.
Ambulatoriet er tilknyttet centrets matrikel i Glostrup og er beliggende i Det Ambulante Hus på Sydvestvej. 
Aktuelt varetages bagvagtsfunktion på frivillig basis udenfor arbejdstiden af en gruppe af centerets speciallæger. Alle centerets speciallæger forventes at deltage i ordningen, hvis der er behov for det.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.
I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.
Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.


Ansøgningsprocedure
Bedømmelse af speciallægestillinger vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor hvert af de syv kompetenceområder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger i Region Hovedstaden. 
Ansøgning med CV og eventuelle bilag sendes elektronisk via linket i opslaget.
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Lis Raabæk Olsen, lis.raabaek.olsen@regionh.dk  eller oversygeplejerske Laila Larsen, laila.boege.steinmeier.larsen@regionh.dk. Telefon 38 64 05 00.
Ansøgningsprocedure
Ansøgning, CV og speciallægeanerkendelse sendes via linket senest den 22/9 2024 
Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse. 
Vi forventer at holde samtaler løbende.
Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen. 
Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

 

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Lis Raabæk Olsen
    lis.raabaek.olsen@regionh.dk
  • Adresse
    Sydvestvej 104, 2 sal, 2600 Glostrup
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Læge, Overlæge
  • Speciale
    Børne- og ungdomspsykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    257956
  • Quick-nr.
    466587
  • Indrykningsdato
    28-08-2024
  • Ansøgningsfrist
    22-09-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Sydvestvej 104, 2 sal, 2600 Glostrup
  • Kontaktperson
    Lis Raabæk Olsen
    lis.raabaek.olsen@regionh.dk
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Læge & Overlæge
  • Speciale
    Børne- og ungdomspsykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    257956
  • Quick-nr.
    466587
  • Indrykningsdato
    28-08-2024
  • Ansøgningsfrist
    22-09-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B295 søger afdelingslæge "

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.