Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Cheflæge til Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling i Hjertecentret, Rigshospitalet

Stillingen som cheflæge i Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling i Hjertecentret er ledig til besættelse pr. 1. november 2024 eller efter aftale. Stillingen ønskes besat med en speciallæge i anæstesiologi, gerne med erfaring med intensiv terapi på højt specialiseret niveau, som er bedømt overlægekvalificeret. 

Cheflægen udgør sammen med chefsygeplejersken afdelingsledelsen. Afdelingsledelsen står sammen i spidsen for og er ansvarlig for at lede, udvikle og sætte videre retning for afdelingen. Vi ønsker en cheflæge, der er lyttende, innovativ, visionær og nærværende, som satser på faglig udvikling, og som også kan træffe beslutninger, når det er nødvendigt.

Afdelingsledelsen faciliterer og omsætter strategier i tæt samarbejde med medarbejderne. Du har tillid til andres kompetencer og ideer og har øje for at få andre til at lykkes. Du vil blive del af et tillidsfuldt makkerskab med din nærmeste kollega, chefsygeplejersken, som er baseret på gensidig respekt, og hvor retningen og ansvaret er fælles.

Afdelingen har høje ambitioner og er motiveret af at være i konstant udvikling med fokus på individuelle patientforløb til gavn for patienten og sundhedsvæsenet. Du får mulighed for at være tæt på driften og kerneopgaven. Vi ønsker, at patienter og pårørende oplever, at vi møder dem medmenneskeligt og fordomsfrit, og det er vigtigt for os, at alle bidrager aktivt til et godt og velfungerende tværprofessionelt samarbejde og tager ansvar for et sundt arbejdsmiljø.

Om afdelingen

Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling er en del af Hjertecentret. Vi varetager anæstesi og intensiv terapi i forbindelse med både hjerte- og lungekirurgi og kardiologi. Afdelingen varetager forskning og uddannelse på sit område og har i alt ca. 250 medarbejdere.

Afdelingen består af Hjertecentrets operationsgang, anæstesifunktion og thoraxintensivafsnit. Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling har højt specialiseret funktion for hjerte- og lungekirurgiske patienter, både børn og voksne, herunder patienter til hjerte- og lungetransplantation, patienter med behov for mekanisk cirkulationsstøtte og ECMO-behandling, traumepatienter m.v. Der er døgndækning til alle typer operationer i brystkassen hos børn og voksne. 

I intensivafsnittet behandles ca. 2000 patienter om året. Intensivafsnittet er også støttefunktion for Afdeling for Hjertesygdommes intensivafsnit. I den operative sektion er der 9 operationsstuer og 3 satellit-områder, hvor der dels laves undersøgelser og behandlinger af hjertepatienter via lysken, dels kikkertundersøgelse af spiserør og lunger.  

Der modtages patienter fra hele Danmark, Færøerne og Grønland, og i alt foretager afdelingen ca. 4000 bedøvelser om året.  

Ansvarsområder

Afdelingsledelsen har sammen med teamledelserne ansvaret for økonomi, patientrettigheder og udvikling af afdelingen inden for Hjertecentrets og Rigshospitalets overordnede strategiske rammer. Afdelingsledelsen indgår i centernævnet, Hjertecentrets ledelsesgruppe, som består af centerledelsen og de fem afdelingsledelser. Det er en forventning, at man som cheflæge også skal varetage bredere ledelsesopgaver, indgå i råd og udvalg, tage ansvar og prioritere på tværs af Hjertecentret og Rigshospitalet.

Sammen med chefsygeplejersken er du ansvarlig for at sikre, at afdelingen kan tilbyde den bedst mulige behandling og pleje på højt specialiseret niveau, herunder fremtidssikre og udvikle de mange specialiserede funktioner, som varetages i afdelingen. Afdelingsledelsen har et stort ansvar for at styrke, udvikle og støtte afdelingens tværfaglige forskningsprofil.  

Profil og forventninger.

Ved besættelse af stillingen vil der blive taget hensyn til faglig indsigt i afdelingens fagområde. Herudover vil der blive lagt vægt på dokumenterede ledelses- og samarbejdsevner samt organisatorisk og strategisk forståelse, relevant videreuddannelse inden for ledelse vil være en fordel. Hjertecenteret prioriterer forskning højt. Der lægges derfor vægt på, at ansøgere har dokumenteret forskningserfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Aftale vedrørende lægelige chefer indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Speciallæger. Ansættelse finder sted på åremål i henhold til rammeaftale og protokollat om åremålsansættelse mellem Danske Regioner og FAS. Stillingen er indtil videre forbundet med vagtforpligtelse.  

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Charlotte Illum på mail charlotte.illum.petersen@regionh.dk / telefon 35 45 12 06 eller centerdirektør Thomas Høi-Hansen på mail thomas.hoei-hansen.01@regionh.dk / telefon 41 57 26 99.

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse

Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt den 17. september 2024 og anden samtalerunde den 20. september 2024. Der vil ved samtalen blive stillet en case. Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører en personprofiltest, der foregår elektronisk.

Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Materiale kan fremsøges via dette link (kopier og indsæt i browser)

https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hjerte/bedoevelse-operation-og-intensiv-behandling/om-afdelingen/Sider/Stillingsopslag.aspx

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Kontaktperson
    Charlotte Illum
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstype
    Cheflæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2024
  • Regionens jobnr.
    257151
  • Quick-nr.
    466786
  • Indrykningsdato
    12-08-2024
  • Ansøgningsfrist
    08-09-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Charlotte Illum
  • Stillingstype
    Cheflæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2024
  • Regionens jobnr.
    257151
  • Quick-nr.
    466786
  • Indrykningsdato
    12-08-2024
  • Ansøgningsfrist
    08-09-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.