Region Sjælland
Havnevej 7, st., 4000 Roskilde
Vi opnormerer fortsat og søger sygeplejersker med interesse for integreret dobbeltdiagnose behandling til F-ACT team, Distriktspsykiatrien i Roskilde.
Skal du med på vores hold i en weekend- og vagtfri stilling?
Skal du arbejde i en distriktspsykiatri med et godt arbejdsmiljø?
Vi er i gang med implementeringen af det nye integrerede dobbeltdiagnosetilbud i Psykiatrien Øst. Derfor opnormerer vi og vi søger sygeplejersker med interesse i dobbeltdiagnose behandling til vores F-ACT teams. Vi søger som udgangspunkt kollegaer på fuld tid, men har du andre ønsker, går vi gerne i dialog om dette.
Integreret dobbeltdiagnosebehandling vil indledningsvis fra 1. september 2024 være et tilbud i alle vores 3 F-ACT teams. Vi er i gang med kompetenceudvikling indenfor området og for det ambulante personale vil der løbende være kurser i rusmiddelbehandling og substitutionsbehandling. Der kommer et tre dages kursus for alt frontpersonale i forhold til behandling af patienter med dobbeltdiagnose, og så vil der være metodespecifikke kurser for nøglepersoner i de enkelte F-ACT teams. Det drejer sig om motiverende interview, kognitiv adfærdsterapi og dialektisk adfærdsterapi med baggrund i dobbeltdiagnoser.
F-ACT Teamene er geografisk placeret i Roskilde og har hvert deres speciale. Bostedsteamet behandler patienter, der bor på bosted i hele Psykiatrien Øst’s optageområde. Det affektive team behandler patienter med bipolar affektiv sindslidelse, samt alle patienter fra Lejre kommune. Det sidste team behandler patienter fra Roskilde kommune. Teamene er ambulante behandlingstilbud, som modtager borgere over 18 år til udredning og behandling. F-ACT er fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet.
F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, der har en fleksibel tilgang til patienterne med udgangspunkt i, hvor de er i deres sygdomsforløb. Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det og det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten har det bedre igen.
Patienten tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team). Hvem fra teamet, der bedst kan hjælpe i den aktuelle situation, vurderes løbende. I perioder kan der være flere, der samarbejder om behandlingen. Målet er, at alle patienter får den rette behandling og at behandlingen kan være intensiv i de faser, hvor der er behov for det.
Vores patienter tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team), der består af sygeplejersker, læger, psykolog, socialrådgiver, sekretær og peermedarbejder.
Hvad giver vi og F-ACT dig
Der er løbende undervisning og sparring teamene imellem, og med stabsmedarbejdere, som har udviklet og arbejdet med F-ACT de senere år. Du får sammen med resten af teamet en rolle i implementering og udviklingen af behandlingstilbuddet her hos os. Du er medansvarlig for tilrettelæggelse af patientforløb, og du skal varetage selvstændige individuelle patientsamtaler i hjemmet eller ambulatoriet og som noget forholdsvis nyt har vi implementeret videokonsultationer, der også er en del af vores samlede behandlingstilbud til vores patienter. Vi arbejder med en recovery orienteret tilgang til patienterne og vi vægter arbejdsmiljø og trivsel højt.
Vi samarbejder med patienterne – der er ligeværdighed lige såvel som vi er nysgerrig på patienterne og hinanden. ”Hvorfor tænker vi som vi gør”, denne nysgerrighed smitter af i teamet og i patientgruppen. Vi sparrer meget bl.a om patientforløb, op- og nedture og fagligt gode råd. Vi vender udfordringer og får input og forskellige faglige vinkler på patientforløbende og de faglige udfordringer, som man ellers står med.
Hvad forventer vi af dig
Du skal have forståelse for målgruppens kompleksitet og være god til at møde patienterne, der hvor de er og have blik for deres ønsker og behov.
Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en del af og bidrage til teamet. Du har lyst til og ser en klar værdi i det tværfaglige- og tværsektorielle samarbejde. Du skal kunne planlægge egen arbejdstid og prioritere dagens opgaver. At du har en struktureret tilgang til opgaven er i særdeleshed en fordel.
Vi søger sygeplejerske
- Gerne med bred psykiatrisk erfaring, men er dette ikke tilfældet – søg da alligevel.
- Gerne med erfaring fra arbejdet med dobbeltdiagnosebehandling.
- Gerne med specialuddannelse i psykiatri (ellers er der mulighed for at få uddannelsen på sigt)
- Gerne med erfaring fra arbejde i F-ACT team, eller anden ambulant psykiatri
- Som selvstændigt kan planlægge og strukturere sit arbejde
- Som besidder gode samarbejdsevner, og er motiveret for aktivt at medvirke til at udvikle behandlingen og afsnittets læringsmiljø
- Som forstår betydningen af aktivt at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen
- Som forholder sig reflekterende til egen og kollegaers praksis
- Har gode evner til mundtlig og skriftlig formidling
- Med forståelse for vigtigheden af dokumentation, og gerne erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen
- Som kan se en værdi i at have et godt arbejdsmiljø
- Med kørekort til bil, vi har tjenestebiler til vores rådighed
Vi tilbyder en arbejdsplads
- Med en dynamisk og engageret personalegruppe
- Hvor faglig supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt
- Med gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
- On-boarding forløb og god introduktion til stillingen
- Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge sin hverdag
- Med plads til forskelligheder og hvor der er ”højt til loftet”
- Med en recovery orienteret tilgang
- Med tilfredse patienter
- Hvor vi også mødes til kollegiale arrangementer
Du bliver en del af psykiatrien Øst:
Psykiatrien Øst har i alt 82 senge, heraf har Psykiatrisk Akut Modtagelse 8 åbne senge og en skærmet enhed med 4 senge i Roskilde. Der findes bla. Distriktspsykiatri i Køge og Roskilde, Distriktspsykiatri for Ældre, 2 psykiatriske klinikker, der behandler ikke-psykotiske tilstande, hertil kommer Klinik for Selvmordsforebyggelse. Vi har Regionsfunktioner for bl.a. angst, personlighedsforstyrrelse, udviklingsforstyrrelser, skizofreni og andre psykoser.
Vi er forskningsaktive bl.a. inden for områderne: Personlighedsforstyrrelser og debuterende psykoser (OPUS) samt Recovery. Forskningen foregår både lokalt i Forskningshus Øst i samarbejde med den Psykiatriske Forskningsenhed. Vi har fokus på evidens, kvalitetssikring og patientsikkerhed, og behandlingen er baseret på dialog og relationer i intensive behandlingsforløb.
Der er gode og hurtige trafikale forbindelser til Roskilde fra f.eks. København
Yderligere oplysninger
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest (offentlig) samt reference ved ansættelse i Psykiatrien.
Ansøgningsfrist d. 20.oktober. Tiltrædelse 1. december 2024 eller snarest derefter.
Yderligere oplysninger om stillingerne samt evt. stillings- og funktionsbeskrivelse kan indhentes ved henvendelse til oversygeplejerske Katja Belinda Bergholz-Knudsen på mail: kbeb@regionsjaelland.dk og telefon: 20 58 68 97eller ledende specialpsykolog Karen Dissing Sandahl på mail: kdsa@regionsjaelland.dk og telefon: 21 64 39 37.
Psykiatrien som arbejdsplads
I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.
Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.
Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.
Fakta
- Arbejdssted
Psykiatrien -
Kontaktperson
Katja Bergholz-Knudsen - Adresse
Havnevej 7, st., 4000 Roskilde - Stillingstyper
Sygeplejerske - Ansættelsesform
Fast ansættelse - Ugentlig arbejdstid
Fuld tid - Ansættelsens start
01-12-2024 - Regionens jobnr.
037386 - Quick-nr.
467547 - Indrykningsdato
23-09-2024 -
Ansøgningsfrist
20-10-2024 (udløbet)
-
Jobbet er udløbet...
- Føj til favoritter
- Læs om regionen
Fakta
- Arbejdssted
Psykiatrien - Adresse
Havnevej 7, st., 4000 Roskilde -
Kontaktperson
Katja Bergholz-Knudsen - Stillingstyper
Sygeplejerske - Ansættelsesform
Fast ansættelse - Ugentlig arbejdstid
Fuld tid - Ansættelsens start
01-12-2024 - Regionens jobnr.
037386 - Quick-nr.
467547 - Indrykningsdato
23-09-2024 -
Ansøgningsfrist
20-10-2024 (udløbet)
Andre job fra Region Sjælland der minder om dette
-
Sygeplejerske til spændende 37-timers stilling i F-ACT team specialiseret i patienter på bosteder
Psykiatrien | Havnevej 7, 1., 4000 Roskilde
SygeplejerskeOpslået
04-12-2024Ansøgningsfrist
04-01-2025 -
Efter opnormering søger vi sygeplejerske med erfaring ift. integreret dobbeltdiagnose behandling til F-ACT team, Psykiatrien Øst, Distriktspsykiatrien Køge
Psykiatrien | Sygehusvej 25, 4600 Køge
SygeplejerskeOpslået
22-11-2024Ansøgningsfrist
31-12-2024 -
Sygeplejerske med interesse for substitutionsbehandling til Afsnit Ø1 stuen – skiftende vagter
Psykiatrien | Smedegade 16, 4000 Roskilde
SygeplejerskeOpslået
05-11-2024Ansøgningsfrist
01-01-2025 -
Er du vores kommende kollega i Lungemedicinsk ambulatorium og dagafsnit – så vil vi gerne høre fra dig.
Sjællands Universitetshospital, Roskilde | Vestermarksvej 13, 4000 Roskilde
SygeplejerskeOpslået
11-12-2024Ansøgningsfrist
05-01-2025 -
Weekendvagt hver 6. weekend - sygeplejerske til Urinvejskirurgisk Afdeling
Sjællands Universitetshospital, Roskilde | Sygehusvej 6, 4000 Roskilde
SygeplejerskeOpslået
11-11-2024Ansøgningsfrist
26-01-2025