Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Erfaren sygeplejerske som har lyst til at arbejde med børn, unge og voksne med Sjældne Metaboliske Sygdomme mhp. tiltrædelse den 1.1.2025. Stillingen er på 30 timer

Juliane Marie Centret

Center for Sjældne Sygdomme (CSS) er en del af Afdeling for Børn og Unge, Rigshospitalet. CSS varetager diagnostik og behandling af børn, unge og voksne med sjældne, arvelige og medfødte sygdomme. Fokus er børn og voksne med sjældne, komplekse og oftest multiorgansygdomme, hvor der er behov for højtspecialiseret og tværfaglig behandling med involvering af mange specialiserede enheder på Rigshospitalet. CSS varetager kun højtspecialiseret behandling og har landsdel- eller landsfunktion for alle klinikkens sygdomsgrupper.

Vi søger en erfaren sygeplejerske, der trives med at arbejde i et miljø, hvor der stilles store krav og forventninger til din selvstændighed. Du skal kunne træffe patient- og behandlingsrelaterede beslutninger på egen hånd, og vi forventer, at du tager et stort ansvar og trives med at have et vidtgående kompetenceområde. Det betyder også, at du kan arbejde med glidende faggrænser – da vi arbejder sammen for at løse opgaverne for patienterne. Du må meget gerne have erfaring fra Pædiatrien eller lyst til at arbejde med børn og familier med kronisk sygdom tæt inde på livet.

Du vil skulle være ressourceperson og tovholder for kronisk syge og deres familier, herunder have kontakt til familierne imellem ambulante besøg og indlæggelser og koordinere omkring patienterne med metaboliske sygdomme. Du skal planlægge og koordinere ambulante forløb og årsprogrammer i tæt samarbejde med sekretærerne. En stor del af dine opgaver er telefonisk vejledning og rådgivning vedr. fysiske, psykiske og sociale problemstillinger, hvilket stiller krav til, at du er imødekommende og hjælpsom både personligt og i telefonen. Desuden medvirke ved ambulante besøg og i samarbejde med lægen tilrettelægge bedst mulige patientforløb. Kunne varetage selvstændige sygeplejekonsultationer herunder undervisning/oplæring af forældre og patienter.

Du skal forvente en del computerarbejde og besidde gode færdigheder indenfor IT, herunder kendskab til Sundhedsplatformen.

Da det er et sjældent fagområde, skal du være indstillet på, at det kræver tid at komme ind i specialet. Du vil være blandt kolleger med høj faglig kompetence, som alle er gode til at vidensdele og arbejde på at finde gode løsninger for patienterne.

Stillingen er forankret kliniknært, og du vil blive en integreret del af både det mono- og tværfaglige team i Center for Sjældne sygdomme, hvorfor du skal have lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med de øvrige faggrupper.

Det monofaglige team består af yderligere 4 sygeplejersker med hver deres kompetenceprofil indenfor de metaboliske, klassiske og de kraniofaciale diagnosegrupper under Center for Sjældne Sygdomme. Der er også et tæt samarbejde og sygeplejefaglig sparring med de neuropædiatriske sygeplejersker.

Landsdels- eller landsfunktionen indebærer, at du har et samarbejde med lokalsygehusene omkring muligheder for behandling lokalt. Du får en rolle i at vejlede og rådgive interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil i forbindelse med din introduktion og oplæring blive tilknyttet en mentor.

På sigt bliver vi en del af ”Mary Elizabeths Hospital – Riget for børn, unge og gravide”. Og du kommer til at arbejde med det forberedende arbejde i den forbindelse.

Du kan læse mere om hospitalet på nedenstående link:

https://www.olekirksfond.dk/vores-projekter/socialt/mary-elizabeths-hospital/

Hospitalet forventes at åbne for patienter i 2026.

Jf. den regionale beslutning om ”fælles om vagten” vil der afhængig af kompetencer være tale om at indgå i vagtarbejde svarende til 2 vagter hver 3. uge på et sengeafsnit.

Du er meget velkommen til at ringe til Oversygeplejerske Marianne Gammeltoft 3545 0421, hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Ansøgningsfrist:  5.11.24.

Ansøgning og CV sendes elektronisk via linket på siden.  

Ansættelsessamtaler forventes afviklet den 11.11.24.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Kontaktperson
    Marianne Gudme Gammeltoft
    marianne.gudme.gammeltoft@regionh.dk
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-01-2025
  • Regionens jobnr.
    258849
  • Quick-nr.
    468438
  • Indrykningsdato
    15-10-2024
  • Ansøgningsfrist
    05-11-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Marianne Gudme Gammeltoft
    marianne.gudme.gammeltoft@regionh.dk
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-01-2025
  • Regionens jobnr.
    258849
  • Quick-nr.
    468438
  • Indrykningsdato
    15-10-2024
  • Ansøgningsfrist
    05-11-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Erfaren sygeplejerske som har lyst til at arbejde med børn, unge og voksne med Sjældne Metaboliske Sygdomme mhp. tiltrædelse den 1.1.2025. Stillingen er på 30 timer"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.