Region Midtjylland

Ortopædkirurgi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Oversygeplejerske ved Ortopædkirurgisk Sengeafsnit, Aarhus Universitetshospital

Ønsker du et lederjob i en velfungerende afdeling med dedikerede medarbejdere og lederkollegaer? Har du lyst til at arbejde som leder i en organisation i udvikling, som er i fuld gang med at tilpasse sig de mange forandringer i sundhedsvæsnet?

Vi søger en oversygeplejerske, der kan opnå følgeskab gennem sin ledelse. Du arbejder målrettet på at sikre medarbejdernes trivsel samt kvaliteten af den pleje og behandling, vi tilbyder vores ortopædkirurgiske patienter.

Ortopædkirurgien på Aarhus Universitetshospital (AUH)

Vi har ca. 230 dygtige, dedikerede medarbejdere fordelt på flere faggrupper. Patienterne er indlagt på to sengeafsnit med hver 24 sengestuer. Sengeafsnittene har ca. 100 sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. 

I Ortopædkirurgi har vi flere specialeansvarlige sygeplejersker, kliniske vejledere, introduktions- og oplæringsansvarlige sygeplejersker og kliniske koordinatorer. Sengeafsnittene har tilknyttet IT/EPJ-ansvarlig sygeplejerske, uddannelsesansvarlig og udviklingsansvarlig sygeplejerske samt lektor i sygepleje. Vi har tæt samarbejde med dygtige ortopædkirurger, sekretærer, terapeuter og servicemedarbejdere. I Ortopædkirurgi arbejder vi med aktuelle dagsordner og har stort fokus på transformation, sammen med resten af AUH.

Jobbeskrivelse

Du vil få en særlig tilknytning til ortopædkirurgisk SA2 og de omkring 50 medarbejdere, der er ansat i plejegruppen. Det drejer sig om medarbejdere med forskellig erfaring og en fælles stolthed og dedikation til at yde sygepleje i vores ortopædkirurgiske patientforløb.

Du vil fungere i sidestillet ledelse med den nuværende oversygeplejerske for ortopædkirurgisk SA3 og arbejde tæt sammen med oversygeplejersken i Klinik for Ortopædkirurgi. Den sidestillede ledelse er en ny ledelsesorganisering, som du kommer til at være med til at præge udviklingen af.

Vi ved, hvor vigtigt det er – for patienter og kollegaer omkring os – at vi har høje standarder og ambitioner for vores faglighed og for samarbejdet med andre afdelinger og sektorer. Som oversygeplejersker har I fokus på strategier og visioner for sygeplejen, udvikling af afdelingens sygeplejefaglige identitet og kvalitet samt på at skabe sammenhængende patientforløb.

Du vil indgå i et tæt ledelsesfagligt samarbejde med oversygeplejerskegruppen, afdelingsledelsen og være med til at opbygge samarbejdet med afdelingens nye ledende overlæger. Som funktionsleder har du en central rolle i AUH’s drift og udvikling. Du arbejder tættest på patienterne, pårørende og medarbejderne. Vi lægger derfor vægt på din trivsel og gør os umage for at tage godt imod dig i afdelingen. Din onboarding inkluderer et skræddersyet introduktionsforløb, der passer til dine ledelsesbehov og erfaringer som leder.

Kvalifikationer

Vi ønsker en oversygeplejerske med ledelseserfaring, gerne med relevant videreuddannelse. Kendskab til det kirurgiske område er en fordel, men ikke en betingelse. Du skal lede i en hverdag præget af dilemmaer, modsatrettede krav, forandringer og tilpasninger. Det er vigtigt, at du formår at omsætte komplekse og omskiftelige vilkår meningsfuldt og relevant for medarbejdere og kan opbygge følgeskab til din ledelse.

Vi ønsker, at du fremstår med tydelighed, er nysgerrig og har mod til at udfordre vante tanke- og arbejdsgange, evner at udvise nærværende ledelse, har gode samarbejdsevner og arbejder med inddragelse af medarbejdere i forandrings- og beslutningsprocesser. 

Ortopædkirurgien som del af Danmarks komplette hospital

AUH er et internationalt anerkendt og højt specialiseret universitetshospital, der samtidig fungerer som akuthospital for 362.000 borgere i Aarhus. Vi er kåret som Danmarks bedste hospital i 2023 og er samlet i én hospitalsby med 10.500 medarbejdere, som samarbejder i stærke fællesskaber på tværs af fag og afdelinger. Vi er landets komplette hospital med bred og høj faglighed, hvor vi møder hele mennesket og skaber resultater gennem samarbejde.

Ortopædkirurgi er kendt for at være et godt sted at arbejde. Vi er et godt uddannelsessted for vores elever og studerende, ligesom vi er stolte af vores introduktions- og oplæringsforløb. Vi har gode karriereveje og vil gerne have endnu mere fokus på at udvikle disse. Vi har ambitiøse medarbejdere og vil gerne være den arbejdsplads, de vælger – også i morgen…

Ansættelsesvilkår, ansøgning og tiltrædelse

Du er meget velkommen til at kigge forbi afdelingen eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du kan kontakte chefsygeplejerske Barbara Smith Dyrmose via bardyr@rm.dk eller på tlf. 3045 1386.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist den 12. november med ansættelse den 1. januar 2025 eller efter aftale. Ansættelsessamtaler planlægges til uge 47.

Stillingsbeskrivelse: https://auh.intranet.rm.dk/siteassets/personale/hr-dokumenter/stillings--og-funktionsstruktur/sygeplejen/stillingsbeskrivelse-funktionsledere-under-sundhedskartellet.pdf

 

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aarhus Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Barbara Smith Dyrmose
    bardyr@rm.dk
    3045 1386
  • Adresse
    Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2025
  • Regionens jobnr.
    58161
  • Quick-nr.
    468608
  • Indrykningsdato
    21-10-2024
  • Ansøgningsfrist
    12-11-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aarhus Universitetshospital
  • Adresse
    Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
  • Kontaktperson
    Barbara Smith Dyrmose
    bardyr@rm.dk
    3045 1386
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2025
  • Regionens jobnr.
    58161
  • Quick-nr.
    468608
  • Indrykningsdato
    21-10-2024
  • Ansøgningsfrist
    12-11-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Oversygeplejerske ved Ortopædkirurgisk Sengeafsnit, Aarhus Universitetshospital"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.