Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Telegrafvej 5, 2750 Ballerup

Akutberedskabet søger sygeplejerske til 1-1-2 vagtcentralen

Vi søger en sygeplejerske med bred klinisk erfaring, gerne fra akutområdet, anæstesi, intensiv eller andet relevant speciale som vores nye sundhedsfaglige visitator på vagtcentralen 1-1-2.  

Stillingen er i blandede vagter med weekend vagt hver 2-3 weekend og timeantal efter aftale.

Vi ønsker at du har en høj grad af indflydelse på vagtplanen i forhold at imødekomme dine behov.

Brug dine sygeplejekompetencer på en anderledes spændende og meningsfuld måde

Som sundhedsfaglig visitator på 1-1-2 har du mulighed udfordre dig selv og bruge dine sygeplejekompetencer på en særdeles spændende og meningsfuld måde.

Opgaven på 1-1-2 består i akut vurdering og visitation af den rigtige hjælp samt struktureret vejledning igennem telefonen til borgere der ringer 1-1-2.

Du vil opleve at en meget bred variation og kompleksitet i de opkald vi modtager på 1-1-2 som stiller krav til din sygeplejefaglige kompetencer. Tiden er ofte en afgørende faktor, og derfor skal du hurtigt kunne vurdere borgerens behov for hjælp igennem en struktureret ABCDE og symptom afdækning, spørgeteknik og ved brug af din kliniske erfaring.

Som sundhedsfaglig visitator har du et forløb ad gangen, og heldigvis er det ikke alle opkald der handler om liv eller død. Opgaven stiller dog krav til at kunne omstille sig hurtigt og være fokuseret og professionel ved hvert opkald. Borgere der ringer 1-1-2 er ofte i akut krise, og det er derfor essentielt at kunne etablere en tillidsfuld, behovsstøttende relation på kort tid.

Som sundhedsfaglig visitator 1-1-2 arbejder du meget selvstændigt, men er aldrig alene og kan heller ikke vide alt. Derfor kan du altid trække på dine erfarne kollegaer, vagtleder og akut læge som vil hjælpe dig. Der kan til tider være hændelser der påvirker os følelsesmæssigt, og derfor er vi organiseret med faste pauser, supervision, debriefing og psykologer tilknyttet hvis behovet opstår.   

Din nye kollegiale arbejdsplads på 1-1-2

Her på 1-1-2 vagtcentralen bliver du en del af et fantastisk tværfagligt fællesskab med erfarne og engagerede sygeplejersker, paramedicinere, læger og andre gode kollegaer som alle brænder for at hjælpe vores borgere der ringer 1-1-2.

Vi er godt normeret, og den faglige sparring og kollegaskab er altid tilgængelig. Vi løfter, smiler og griner i flok, med anerkendelse og respekt for hinandens indsigt og faglighed.

Vi er bredt repræsenteret i både i erfaring og anciennitet og fokusere på et godt psykisk og socialt arbejdsmiljø. Vigtigst af alt, er vi der for hinanden, og glæder os til at møde lige netop dig.

Din oplæring og udvikling

Din introduktion forløber typisk over 6 uger, og vi har en faglig koordinator, der i samarbejde med en gruppe dedikerede mentorer, er tovholdere på din introduktion. Sammen med din leder står de altid står klar til at støtte og vejlede dig samt sikre din trivsel og faglig udvikling.

Introduktion er struktureret tilrettelagt, og består blandt andet af tema undervisning, 1:1 sidemandsoplæring og observations ophold med fx ambulanceenhederne.  

Som sundhedsfaglig visitator i akutberedskabet 1-1-2 er du garanteret både personlig og faglig udvikling i mange år ud i fremtiden. Der er altid nyt at lære, og vi er i konstant faglig udvikling for at holde os opdateret på nyeste viden om hvad der rør sig ude i samfundet.

Akutberedskabets opgaver

Akutberedskabet er ansvarlig for den præhospitale indsats i Region Hovedstaden.

Akutberedskabet består af Ambulancetjenesten, Akuttelefonen 1813 og Vagtcentralen 1-1-2. Herunder også disponering af kørsel af ambulancer og helikopter i hele regionen, samt koordinering af regionens præhospitale indsats – både i hverdagen og ved særlige hændelser.

Dine opgaver vil være på vagtcentralen 1-1-2.

Praktisk info

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Dit arbejdssted bliver på Telegrafvej 5 i Ballerup.

Vi arbejder med ønskeplan og der er stor fleksibilitet i forhold at imødekomme balance i forhold til dine behov og hvor du er henne i livet.

Vi har arbejdstider i blandede vagter på hhv. 8, 10 og 12 timer, enten hver 2. eller hver 3. weekend afhængig af vagtens længde.

Du vil som ansat i Akutberedskabet skulle bære funktionstøj, når du befinder dig i Akutberedskabets operative områder, som er vagtcentralerne (1813 og 1-1-2) samt baserne, hvor ambulancerne kører fra. Ansatte med patientkontakt bærer uniform i de samme operative områder. Vi har indført brug af funktionstøj og uniform i alle operative områder, som en del af vores indsatser med at styrke sikkerheden og genkendeligheden i Akutberedskabet, som ud over funktionstøj bl.a. også omfatter sikkerhedssnore.

Har vi vækket din interesse? Send din ansøgning allerede nu

Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre mere.

Ring til sektionsleder John P.W. Jensen Telefon: 20180554 eller skriv en mail: john.paul.wiseman.jensen01@regionh.dk

Ved du allerede nu, at jobbet er det rette for dig, så send din ansøgning til os senest 18. september 2024.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 39 - 2024.

Ansættelsesdato er snarest muligt eller efter aftale med dig.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Den Præhospitale Virksomhed
  • Kontaktperson
    John Paul Wiseman Jensen
    john.paul.wiseman.jensen01@regionh.dk
  • Adresse
    Telegrafvej 5, 2750 Ballerup
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    257878
  • Quick-nr.
    466449
  • Indrykningsdato
    13-07-2023
  • Ansøgningsfrist
    18-09-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Den Præhospitale Virksomhed
  • Adresse
    Telegrafvej 5, 2750 Ballerup
  • Kontaktperson
    John Paul Wiseman Jensen
    john.paul.wiseman.jensen01@regionh.dk
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    257878
  • Quick-nr.
    466449
  • Indrykningsdato
    13-07-2023
  • Ansøgningsfrist
    18-09-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Akutberedskabet søger sygeplejerske til 1-1-2 vagtcentralen"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.